Earlybird

NorCard Samlekortmesse 2024 – Norges største messe for samlere og samlekort! 4-5. mai, i Oslo!

Hos oss kan du selge, kjøpe og bytte samlekortene dine. Det vil være et bredt spekter av TCG kort og sportskort tilgjengelig, og vi ønsker at du får vist frem dine samlekort!

Bli en utstiller

Som utstiller med eget bord/stand får du en unik sjanse til å vise frem og selge samlekortene dine på NorCard 2024!

Kjøp billetter

Som besøkende på NorCard 2024 får du mulighet til å se og kjøpe alt av samlekort fra utstillere med stand, møte andre entusiaster, bytte, være med på happenings og show, turneringer og konkurranser, samt møte kjente personer og produsenter.

Et event og plattform for samlekort

NorCard Oslo
NorCard er en årlig samlekortmesse i hjertet av Oslo for samlekortentusiaster. Som besøkende kan du kjøpe, bytte og vise frem din kortsamling. Som utstiller kan du i tillegg selge kort på eget stad. Det blir turneringer, konkurranser, kjendisbesøk, signeringer, breaks, produsenter kommer, og masse show! Alt fra Pokémon, MTG, FAB, Digimon, DBZ til sportskort som basket, fotball, amerikansk fotball, ishockey, baseball til Formula1. Alt av samlekort vil være tilgjengelig på NorCard – Norges største samlekortmesse!

NORGES NYE KORTMESSE

Bli en sponsor

Ønsker du sponse Norges største samlekortmesse og samtidig delta, og få synliggjort bedriften din?  Hjelp oss å vokse og få markedsført din bedrift med logo i alle kanaler, på bannere, på ditt/deres stand, og på sponsorsiden vår! Det finnes fem forskjellige sponsorpakker.

Hvilken kjendis tror du kommer på NorCard 2024?

Secret Celebrity at NorCard 2024

Secret Influencer at NorCard 2024

Vi tilbyr alle besøkende og utstillere et trygt og godt event for deg og dine samlekort. Eventet passer både for store og små.

Vårt mål og visjon er å skape en messe og plattform hvor samlekort entusiaster og hobbyelskere kan møtes årlig og ha det gøy sammen, samtidig som det er mange happenings!

Om oss bak NorCard 2024

Markus Helgesen

Storsamlere av pokemonkort, sportskort og andre samlekort med over 20 års fartstid i hobbyen, og drivere av flere bedrifter. Målet vårt med NorCard er å samle samlekortmiljøet til en kjempefest årlig! Ingenting passer bedre enn i hjerte av hovedstaden.

Vi setter stor pris på frivillige som ønsker å komme hjelpe oss med arrangementet Send oss en mail om du ønsker å bli med på Team NorCard 2024!

Magic the gathering
Lokaloppsett
Besøkende
Utstiller
Sponsor

Våre sponsorer:

Diamant

Topps sponsor

Gull

Sølv

Bronse

Jern

NorCard 2024

4-5. Mai. 2024

Vi gleder oss til å se deg og dere, og til alt som skal skje på NorCard!

Adresse

Sognsveien 220, 0863 Oslo
(Norges Idrettshøyskole)

Sosiale medier

NorCard Event & Marketplace på Facebook

Event Informasjon

Vi ønsker Topps velkommen

Vi ønsker Topps velkommen! Som vår hovedsponsor og diamantsponsor for NorCard 2024! * Topps vil ha stand, ha konkurranser, freebies og giveaways under NC2024!

Velkommen til NorCard 2024

Velkommen til NorCard 2024 offisielle nettside! Vi er Norges største samlekortmesse og ønsker å skape et møtested og en plattform for alle samlekort-entusiaster årlig, i hjerte av hovedstaden Oslo!

Vi sier velkommen til Spillglede.no

Vi sier velkommen til Spillglede.no som investor og diamantsponsor av NorCard 2024! Spillglede vil ha eget stand på arrangementet, og tilbyr stort et utvalg av både sportskort og TCGer!

0